Giveaway RM400 by Asyamin!
Giveaway RM400 by AsyaAmin.



Syarat penyertaan :

1. Blogger Malaysia
2. Follow blog ini. Wajib
3. Follow :

https://www.instagram.com/syaaddaa/   https://twitter.com/syaaddahttps://www.facebook.com/nsyaaa 


4. Bahagian sponsor :

Follow SEMUA. Highlited. (exceptional to those yang tiada Instagram dan twitter. But please do mention if you don't have Instagram and Twitter account)

https://www.instagram.com/_mrdiana/ (Follow)


https://www.instagram.com/shahhaizal/ (Follow)


https://www.facebook.com/kelakardotmy/  Like page Facebook (Wajib)

https://plus.google.com/+TheNewMindedakaUltraStation/posts (Optional)


nurnabla.blogspot.my (Wajib)

https://www.instagram.com/nur__nabila/ (Follow)

http://julinaalias24.blogspot.my/ (Wajib)

https://www.facebook.com/julina.alias (Follow)

https://www.instagram.com/cucigambar_murah/ (Follow)


5. Buat entry bertajuk "Giveaway RM400 by AsyaAmin!"
6. Letakkan banner pada entry (boleh copy paste html code dalam box di atas)
7. Banner hendaklah dibacklink ke sini
8. Link penyertaan/url blog hendaklah ditinggalkan di kotak komen ini sahaja.



Senarai Hadiah :

Top Referral :
1. Wang tunai RM 150 x 1 pemenang
2. Wang tunai RM 60 x 1 pemenang
3. Wang tunai RM 40 x 1 pemenang



Random:
1. Photobook 6X6 INCI/40 Page/100 keeping gambar x 1 pemenang
2.  -Blog review x 4 pemenang
-Bloglist selama 30 hari x 9 pemenang
3. -Topap RM 5 x 2 pemenang
-Blog Review x 3 pemenang
4. Topap RM 10x 9 pemenang


Penyertaan terbuka kepada semua blogger Malaysia.
Selamat Berjaya :)




Mula :
16 Ogos 2016
Tamat:
1 Oktober 2016









p/s: I state RM400 based on total overall.






















[ 1 comments ]
Jenama Tudung Terbaru FYANEESA
Assalamualaikum. Apa habaqq? Cuti sekolah tinggal 3 hari je lagi. Sudah bersediakah kita. Cewahh ayat.  Tak usah cita banyak banyak, aku terus tajuk utama lah, tudung FYANEESA. Ehhhh tudung apa pulak tu. Hah ni nak habaq maii dekat hangpa semua.
 
FYANEESA ialah sebuah jenama baru yang memperkenalkan beberapa jenis tudung, chiffon ada, comocrepe ada, mosscrepe ada macam macam adalah. Bukan plain je ada, yang printed (bercorak) pun ada. Haa senanglah nak macthingkan?   
 
Contoh
 
 
 
 
Berminat? Atau rasa nak usha dulu? Boleh terus pergi ke              https://www.facebook.com/fyaneesa
Tak ada instagram ka? Adaaa tapi tidak seaktif facebook naa. Kalau nak terus order boleh pm di page FYANEESA atau boleh DM aku di twitter @sofixh_
[ 1 comments ]
Buku Fixi Giveaway by Yaya
Assalamualaikum. Harini aku join ga lagi. Apa yang membuatkan aku betul-betul tertarik dengan ga ni ialah hadiah. Buku fixi kot. Aku memang suka buku fixi ni, biasanya pinjam kawan je. Malulah nak pinjam lagi kan? Jadi aku membuat keputusan untuk menyertai ga ini. Senang je syaratnya, tekan banner jee.
 
http://yayalovas.blogspot.my/2015/05/buku-fixi-giveaway-by-yaya.html
 
Tag :
 
satu      dua      tiga
 
 
 
 
Tarikh : belum ditentukan.
 
 

[ 3 comments ]